Senaste nytt

25:e januari 2017 - Ny köksmästare

FREDRIK GUSTAFSSON- 1 februari 2017 stärker vi vårt team med en ny köksmästare! Fredrik har en lång erfarenhet från branschen och är bl.a. känd från tv programmet dessertmästarna. Utöver detta har han även vunnit en guldmedalj i VM och ett silver i OS med Culinary team west of Sweden. Välkommen... Läs mer »

1:e mars 2015 - Välkommen våren!

Nu börjar det ljusna och vindarna börjar ta våren till vårt land. Vi jobbar för fullt med planeringen utav vår och sommarsäsongens utbud. Vi kommer uppdatera hemsidan löpande nu under mars-april. Har ni frågor så kontakta oss gärna. Vi har öppet för konferenser alla dagar i veckan. Restaurangen har öppet... Läs mer »

10:e december 2014 - God Jul & Gott Nytt År 2015

Vi vill passa på att önska våra nya och gamla gäster en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2015! Vi öppnar för privatgäster igen till påsken 2015, så håll utkik på hemsidan för aktuella erbjudanden. Under januari-mars 2015 kommer vi att ha öppet för konferenser, så det är bara... Läs mer »

12:e november 2014 - Julbordskonferens vid havet

Kom ut till oss på Björholmens Marina & Sealodge för en julbordskonferens eller Kick Off! Den 1-19 december dukar vi upp med julbord och erbjuder företag möjligheten att ha konferens ute hos oss vid havet. Efter dagens konferens väntar vår vedeldade bastu och när ni är varma i kroppen inväntas... Läs mer »

26:e september 2014 - Hummerhelg lördag 11 oktober

Kom till oss på Björholmen Marina Sealodge för Hummerhelg lördag den 11 oktober! Vårt paket innehåller följande: – Övernattning i dubbelrum inkl. frukost – Bad i vedeldad bastu och badtunnor – 3-rätters hummerinspirerarad meny Pris: från 1450 kr/person TIllägg: – Följ med ut och fiska hummer från 600 kr/person –... Läs mer »

18:e september 2014 - Från sommar, till höst till julbord

Björholmen Marina Sealodge vill tacka alla gäster som har gjort sommaren helt perfekt för oss! Vi har fortfarande öppet och välkomnar både företag som privatpersoner ut till vackra kusten för att uppleva hösten med dess vackra färger och solsken! Men snart är det dags att boka julbord och vi har... Läs mer »

17:e mars 2014 - Nytt Weekendpaket – Himmel & Hav

Nu lanserar vi vårt nya weekendpaket Himmel & Hav. Detta kan bokas på helger från första maj till midsommar och under alla veckans dagar på sommaren. Som ett nyöppningserbjudande ingår det fri tillgång till vår sjöbastu samt bad i våra varma vedeldade badtunnor. För bokning och mer information, gå in... Läs mer »

7:e mars 2014 - Uppdatering av hemsidan

I maj öppnar vi upp Björholmen Marina Sealodge på nytt och håller nu för fullt på med att uppdatera hemsidan med aktuell information. Vi ber om överseende med detta och önskar er varmt välkomna till en härlig vår och sommar på Björholmen!